Favoritsallad

Jag tycker om bistromenyer. Det är lagom avslappnat. Jag tycker även om rätterna på bistromenyerna, tidigare har jag lagat clubsanwich  nu är det tid för Ceasarsallad.

Jag lägger till kyckling för att få en fullvärdig måltid. Jag köper gärna en färdiggrillad. I butiken här på ön grillas det mycket gott.

Jag hoppar över anjovis i dressingen och gör den genom att blanda någon matsked creme fraiche med lite senap och en gnutta honung.

Ceasarsallad med kyckling

IMG_0241

Grov sallad ex. roman eller cosmopolitan

gurka

parmensan

grillad kyckling

bröd krutonger, jag rostar bröd och skär i kuber

dressing

Lägg upp allt i bitar på en tallrik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s