När allt är som bäst

Till sist

_MG_5883Tribute to the sea_3

När jag startade matvidhavet var min tanke att blogga mycket och ofta. För att vara en matblogg med tydliga recept har jag gjort väldigt många inlägg. Mitt mål var att hålla på i ett år och med hög kvalitet på recept, foto, råvaror och text. Jag är nu nöjd och känner att andra utmaningar väntar runt hörnet.

Recepten kommer att finnas kvar här på bloggen så se det som en kokbok som speglar min matlagning under 2012. Jag önskar att jag visat på lusten och passionen jag har för mat och att den har smittat av sej.

Matvidhavet representerar den mat jag lagar till vardags och blir glad och mätt av. Ni som följt mej kan se att jag använder mej av väldigt få sammansatta produkter så som kryddblandningar, röror, såser mm. Jag har en otroligt stor respekt för tillsatser som vi inte riktigt vet hur vår kropp reagerar på, så jag säkrar upp genom att minimera gångerna jag använder produkter med osäkra tillsatser.

Mitt slutord och råd blir detta:

Använd rena råvaror av god kvalitet, köp svenskt kött och släng inte mat!

IMG_5664

Tack för ordet och slutar nu när allt är som bäst.

4 kommentarer på “När allt är som bäst

 1. Clara Möller skriver:

  Tack Maria!
  Jag kommer garanterat fortsätta att gå in och använda dina dina recept när idéerna inte finns där! Bra jobbat under året!
  //Clara i Skövde

 2. Cecilia skriver:

  Hej! Jag håller på att sätta ihop en tidning för SWEA (en förening för svensktalande kvinnor i utlandet) i Seattle och undrar om jag kan få använda en av dina bilder (silltårtan från midsommar)? Jag anger gärna din blogg som källa, alternativt ditt namn som fotograf. 🙂
  Mvh Cecilia i Seattle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s